Site Bonus Siteye Git
Bedava 444 Freespin Al!
150 TL Deneme | 100 FS
Tıkla 150 FS | 150 TL Kazan


Categories: Genel

Handikap Para Çekme

Tıkla, Handikap’a Ulaş!

Handikap para çekme limitleri esnetilme sonrasında her türlü yatırımcı düşünülerek düzenlenmiş ve fazlasıyla takdir edilmiştir. Kazanç elde etme konusunda endişeleri olan bir bahis severin bize ilettiği soru şu şekildeydi: Size nasıl güvenebilirim? Kendisine verdiğimiz cevabı en güzel bir şekilde farkımız göstererek verebileceğimizi fark ettik. Para çekme konusunda her Türk bankası ile çalışan alt yapımız sayesinde her kullanıcımızın dilediği banka kartına veya kredi kartına kazandıklarını çekebilme imkânı olacaktır.

 Ayrıca kripto paralara ve elektronik bankalara da çekim talimatı verebilmenizi sağlayan alt yapımızda birçok seçenek bulunmaktadır. Handikap para çekme işlerinizi en güvenilir ve hızlı yolla gerçekleştirir, arkanıza yaslanın ve kazandıklarınızın keyfini çıkartın.

Handikap Para Çekme İşlemi Nasıl Yapılır?

Öncelikle sitemizde ki profilinize girerek hesabınız sekmesinden bakiye seçeneğine tıklamalısınız. Karşınıza çıkacak olan ekranda bakiyemdeki parayı çekmek istiyorum ibaresine tıkladığınızda karşınızda onlarca banka seçeneği gelecektir. Sizin kullandığınız banka hangisi ile onu seçerek iban numaranızı sitede ilgili yere yazmanız gerekmektedir.

 Dilediğiniz miktarı havale yöntemi ile aynı gün içinde hesabınıza yansıtan Handikap, farklı alternatifler arayan kullanıcılar için de hesap numarasına eft yolu ile parayı aktarmak veya papara numarasına bakiyenizi yönlendirebilme seçeneklerine sahiptir. Kazandıklarınızı korumak ve güvenli bir şekilde hiçbir kesintiye uğramadan elinize ulaşmasını sağlamak için profesyonel bir ekip ile çalışmaktayız. Teknik ekibimiz ile 3 aşamalı bir güvenlik protokolü uygulayarak Handikap para çekme işlemlerinizi 5 dakika içerisinde gerçekleştirmenizi sağlıyoruz.

Handikap Para Çekme Yöntemleri ve Limiti

Handikap para çekme yöntemlerinden bir tanesi her Türk vatandaşının kullandığı Türkiye’de şubesi bulunan bankaların banka kartları ve kredi kartları ile ödeme yapmaktır. Sitemizde kazandığınız paraları tahsil etmek istediğinizde isterseniz havale yolu ile banka kartınıza veya kredi kartınızın hesabına paranızın aktarılmasını sağlarsanız isterseniz de Ecopayz, Papara veya İninal gibi elektronik uygulamalar aracılığı ile para çekme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Para çekme al limiti 200 TL, üst limiti ise günlük 10 000TL’dir. Daha yüksek miktarlarda para çekme talimatı oluşturmak isteyen kullanıcılarımız ile anlaşmalı olduğumuz bankalar aracılığı ile bir ödeme planı oluşturarak 3 gün içerisinde tahsil edebilmelerini sağlamaktayız.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Handikap Para Yatırma

Tıkla, Handikap'a Ulaş! Handikap para yatırma seçenekleri kullanıcıların talepleri doğrultusunda güncellenerek pratik hale getirilerek kolaylık…

3 sene ago

Handikap Şikayet

Tıkla, Handikap'a Ulaş! Handikap şikayet var yorumları sizlerden gelen iletilerin paylaşıldığı, sıkıntıların çözüme ulaştırıldığı bir…

3 sene ago